مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتوگو با تسنیم خبر داد
مجازات سوءاستفاده از طرح شبنم
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: گرانفروشی، عدم درج قیمت و تقلب تاکنون بیشترین تخلف رخ داده در مراکز و نمایشگاههای عرضه مایحتاج ضروری در ماه مبارک رمضان بوده است.
یدالله ملکی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اجرای طرح ضیافت برای کنترل و نظارت بر مراکز عرضه مایحتاج ضروری در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: طبق روال همه ساله در راستای اجرای طرح ضیافت، هم گشتهای سیار به همراه قاضی در مراکز عمده تأمین و توزیع کالا مستقر میشوند تا در صورت مشاهده تخلف، در همان محل با آن برخورد کنند و هم 3 شعبه ویژه در تعزیرات حکومتی برای رسیدگی تخصصی و فوری به پروندههای مرتبط با ماه مبارک رمضان فعال شدهاند.
وی درباره بیشترین تخلفات رخ داده در ماه مبارک در این زمینه گفت: تاکنون بیشترین جرایم و تخلفات رخ داده مربوط به عدم درج قیمت، گرانفروشی و تقلب بوده است.
معاون رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور در پاسخ به این سوال که مشاهده شده در برخی مراکز صنفی، از آرم طرح شبنم سوءاستفاده شده و از آرم کالاهای قانونی برای قانونی جلوه دادن کالاهای قاچاق استفاده میشود خاطرنشان کرد: کالاهایی که آرم شبنم نداشته باشند قاچاق محسوب میشوند و همچنین کالاهایی که آرم طرح شبنم کالایی دیگر روی آن الصاق شده باشد هم قاچاق و براساس قانون براساس مفاد قاچاق و تقلب با متخلفان برخورد خواهد شد.
ملکی درباره عنوان اختصاصی تخلف در سوءاستفاده از طرح شبنم گفت: اگر این کار عنوان جزایی خاص داشته باشد، رسیدگی به آن در صلاحیت تعزیرات نخواهد بود و تعزیرات حکومتی صرفا تحت عنوان قاچاق و تقلب به آن رسیدگی میکند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران ادامه داد: کندن طرح شبنم از روی یک کالا و الصاق آن به کالایی دیگر عنوان مجرمانه ندارد و صرفا تقلبی است که به همراه تخلف قاچاق در تعزیرات به آن رسیدگی میشود و مجازات آن هم به مراتب بیشتر است. اما در بحث صنفی، چه بسا اتحادیه مربوطه یا مراکز خاص نظارتی، بتوانند به عنوان تخطی از ضوابط، آن را تلقی کنند و طبق قانون نظام صنفی با آن برخورد کنند. |