معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده و برای اجرایی شدن آن، دست قاضی برای اتخاذ مجازاتهای جایگزین حبس، باز گذاشته شده است
معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت: اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده و برای اجرایی شدن آن، دست قاضی برای اتخاذ مجازاتهای جایگزین حبس، باز گذاشته شده است.
حجتالاسلام والمسلمین "موسی قربانی" ، با اشاره به ظرفیتهای قانون جدید مجازات اسلامی در کاهش جمعیت کیفری اظهار داشت: چنانچه از قانون جدید مجازات اسلامی به درستی استفاده شود، ظرفیتهای بالایی برای کاهش جمعیت کیفری دارد.
معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت: اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده و برای اجرایی شدن آن دست قاضی برای اتخاذ مجازاتهای جایگزین حبس باز گذاشته شده است.
حجتالاسلام قربانی با بیان اینکه قاضی در مرحله دادسرا میتواند در مجازات متهم تخفیف اعمال کند، تصریح کرد: در قانون پیشین مجازات اسلامی تخفیف در مجازات در مرحله دادسرا وجود نداشت و تنها در دادگاه این امکان وجود داشت.
معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب در پایان خاطرنشان کرد: تعلیق، تعویق، تبدیل مجازات، عفو متهم و... از مواردی است که به منظور کاهش جمعیت کیفری در قانون جدید مجازات اسلامی به آن پرداخته شده است.
دیدگاه خودتان را ارسال کنید