یک حقوقدان با اشاره به اهمیت نقش داوری در حل و فصل دعاوی گفت ماده 454 قانون آیین دادرسی مدنی مقرر میدارد که طرفین میتوانند منازعه یا اختلاف خود را به تراضی به داوری ارجاع دهند، که کمهزینه بودن و سادگی از محاسن آن است
یک حقوقدان با اشاره به اهمیت نقش داوری در حل و فصل دعاوی گفت: ماده 454 قانون آیین دادرسی مدنی مقرر میدارد که طرفین میتوانند منازعه یا اختلاف خود را به تراضی به داوری ارجاع دهند، که کمهزینه بودن و سادگی از محاسن آن است.
"سید علی شاهصاحبی"، با اشاره به اهمیت نقش داوری در حل و فصل دعاوی اظهار داشت: طبق قانون همه اشخاص حق دارند با توافق یکدیگر اختلافشان را از طریق داوری یا حکمیت حل و فصل کنند و تفاوتی نمیکند که اختلاف آنها در دادگاه طرح شده باشد با نه و یا اینکه در چه مرحلهای از رسیدگی باشد.
وی با بیان اینکه داوری یک شیوه خصوصی حل اختلاف است، تصریح کرد: به موجب داوری دو یا چند شخص توافق میکنند دعوای احتمالی خود را نزد شخص یا اشخاصی به قضاوت مدنی و این در حالی است که داوری میتواند فراتر از حل اختلاف برود و شامل مواردی مانند تفسیر یا تعدیل قرارداد هم بشود.
شاهصاحبی افزود: ماده 454 قانون آیین دادرسی مدنی مقرر میدارد که طرفین میتوانند منازعه یا اختلاف خود را به تراضی به داوری ارجاع دهند، که کمهزینه بودن و سادگی از محاسن آن است و طبق آن طرفین ملتزم میشوند که درصورت بروز اختلاف بین آنها، رفع آن از طریق داوری به عمل آید.
این حقوقدان در پایان خاطرنشان کرد: مقصود از داوری در اصطلاح حقوقی، فصل خصومت توسط یک یا چند نفر در خارج از محکمه است؛ یعنی به شیوهای غیر از فصل خصومت توسط قضات دادگاهها.
دیدگاه خودتان را ارسال کنید