مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه آمار مربوط به ازدواج ایرانیان با اتباع خارجی برای اولین بار اعلام می شود، گفت تهران و استانهای مرزی بیشترین آمار ازدواج زنان و مردان با اتباع بیگانه را به خود اختصاص داده اند
مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه آمار مربوط به ازدواج ایرانیان با اتباع خارجی برای اولین بار اعلام می شود، گفت: تهران و استانهای مرزی بیشترین آمار ازدواج زنان و مردان با اتباع بیگانه را به خود اختصاص داده اند.
علی اکبر محزون با بیان این مطلب گفت: براساس آمارهای جمع آوری شده پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور، ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی که در داخل کشور هستند در سال 92 ، 749 مورد به ثبت رسیده است که این آمار نسبت به آمار کل ازدواجهای انجام شده در سال گذشته یک به هزار است.
او در مورد پراکندگی ازدواجهای ایرانیان با اتباع نیز گفت: استانهای مرزی بیشترین آمار این ازدواجها را به خود اختصاص داده اند بطوریکه تهران به دلیل جمعیت بالا با 164 مورد ، خوزستان با 69 مورد ، خراسان رضوی با 66 مورد ، قم بدلیل مهاجرتهای غیر ایرانی با 61 مورد و آذربایجان غربی با 51 مورد بیشترین ازدواج های زنان ایرانی با اتباع خارجی را به خود اختصاص داده اند.
مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت: بیشترین ازدواجهای زنان ایرانی با اتباع یعنی 170 مورد در سن 30 تا 34 سالگی و 150 مورد آن نیز در سن 25 تا 29 سالگی به ثبت رسیده است.
به گفته او، ازدواج بیشتر مردان غیر ایرانی یعنی 151 مورد آن در سن 30 تا 34 سال و 131 مورد نیز در سن 25 تا 29 سال انجام شده است.
محزون در مورد شناسنامه فرزندان حاصل از این ازدواج ها نیز گفت: این فرزندان بدلیل غیر ایرانی بودن از شناسنامه و تبع آن از حقوق شهروندی محروم هستند و تابعیت ایرانی نمی توانند داشته باشند.
براساس قانون تعیین تکلیف فرزندان حاصل از زنان ایرانی و مردان خارجی که در سال 85 از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسید فرزندان حاصل از ازدواجها باید تا سن 18 سالگی صبر کنند و پس از آن یکسال مهلت دارند که برای تابعیت ایرانی و دریافت مدارک و شناسنامه اقدام کنند اما تا قبل از این سن از مدرسه ، آموزش، خدمات سلامت ، بیمه و ... محروم هستند.
او به ازدواج مردان ایرانی با زنان خارجی نیز اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 660 مورد ازدواج مربوط به مردان ایرانی با زنان اتباع بیگانه به ثبت رسیده است.
مدیرکل دفتر اطلاعات آمار و جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور به 5 استان دارای بیشترین اتباع اشاره کرد و گفت: خراسان رضوی با 108 مورد، خوزستان با 87 مورد، تهران با 73 مورد ، ایلام با 42 مورد و استان گلستان با 41 مورد بیشترین ازدواج ها ی مردان ایرانی با زنان بیگانه را به خود اختصاص داده اند.
به گفته محزون،در 200 مورد از این ازدواجهای ثبت شده مردان 25 تا 29 سال و 157 مورد نیز مردان 20 تا 24 سال سن و زنان غیر ایرانی نیز در 217 مورد 20 تا 24 سال سن داشتند.
منبع : خبرآنلاین
دیدگاه خودتان را ارسال کنید